Organisaties in Zorg & Welzijn moeten bezuinigen. Eén van de zaken waarop zij bezuinigen is de overhead. Afdelingen Facility Management worden dus (deels) ontmanteld. Tegelijkertijd bezuinigen de organisaties op huisvesting. Er moet dus worden ingekrompen, samengevoegd en verhuisd. En met een net ingekrompen Facility afdeling is dat een lastige klus.

Brains + Bricks Kantoorprojecten kan dan uitkomst bieden. Het bedrijf denkt met mee over de huisvestingsvraag; het uitbreiden of inkrimpen van een kantoor, het ontwerpen en inrichten van een gebouw of de overstap naar Het Nieuwe Werken. Dankzij een jarenlange ervaring en brede expertise biedt Brains + Bricks een creatieve, heldere en vooral praktische kijk op huisvesting en zakelijke interieurs. Brains + Bricks is het adres voor advies, ontwerp, begroten, begeleiden en/of realiseren van elk huisvestingsproject.

Klik hier voor alle kantoorcartoons